Despre noi

Suntem o firma cu capital 100% romanesc, care ofera suport profesional societatiilor care au interese in Romania. Viziunea noastra este de a oferi suportul necesar oricarei persoane care doreste sa paseasca in mediul afacerist din Romania. Sustinem cu indarjire antreprenoriatul si, mai ales, spiritul antreprenorial si dorinta de a inova, incercand pe zi ce trece sa imbunatatim serviciile pe care le oferim pentru a ajuta la dezvoltarea acestora.

Scurt Istoric

BABES ACCOUNTING S.R.L. a fost infiintata la finele anului 2012, pentru a prelua partea de furnizare de servicii financiar contabile si de resurse umane de la prima societate din grup.

Obiectivul principal al societatii noastre il reprezinta gasirea celor mai bune solutii la problemele de afaceri si contabilitate ale clientilor, oferirea de sprijin si asistenta specializata.

Bazandu-ne pe experienta unei echipe de profesionisti, pe parteneriate cu mediul de afaceri din Romania si Italia si pe o excelenta cunoastere a pietei locale, dorim sa ne extindem portofoliul de parteneri si de servicii financiar-contabile, respectandu-ne in acelasi timp promisiunea facuta partenerilor cu privire la serviciile de calitate.

Cum am spus si mai sus, politica firmei noastre coincide in proportie de 100% cu viziunea antreprenoriala asupra inovatiei. Pachetul nostru de servicii este atent conceput astfel incat sa va ajute sa gasiti cel mai rapid drum catre o dezvoltare durabila pentru afacerea dumneavoastra.

“Dacă nu vrei să fii vreodată criticat, atunci, pentru numele lui Dumnezeu, nu face nimic nou!”

Jeff Bezos